ТоплоПроизводи

FES е посветена на презентирање на најквалитетни машини за натрупување и делови од Кина и сервисирање на глобалните клиенти според највисоките индустриски стандарди.

КомпанијатаПрофил

За работите што ги направивме од 2005 година

FES China Limited е членка на Ougan Group (www.ougangroup.com) и професионален добавувач на опрема за изградба на темели, алати, делови и додатоци.
Историјата на FES може да се проследи наназад во 1998 година кога г-дин Робин Мао, основачот на FES и Ougan Group, ја започна својата кариера во индустријата за натрупување како директор за продажба на IMT дупчалки на кинескиот пазар. За три години…

Повеќе за FES
 • 2005
  Основана во
 • 120+
  Нашиот тим
 • 1000+
  Инженерски случај

Карактеристики

FES е посветена на презентирање на најквалитетни машини за натрупување и делови од Кина и сервисирање на глобалните клиенти според највисоките индустриски стандарди.

НАШИОТ

ПРОЕКТИ

Водечки снабдувач во Кина на разновидна опрема за натрупување
 • Jobsite 1
 • Jobsite 1
 • Jobsite 1
 • Jobsite 1
 • Jobsite 1
 • Jobsite 1
 • Jobsite 1
 • Jobsite 1
 • Jobsite 1
 • Jobsite 1
 • Jobsite 1

Контактирајте не

Оставете ја вашата порака

Оставете ја вашата порака