E nxehtëProduktet

FES është e përkushtuar të prezantojë makineritë dhe pjesët e grumbullimit me cilësi më të mirë nga Kina, dhe t'u shërbejë klientëve globalë sipas standardeve më të larta industriale.

KompaniaProfili

Rreth gjërave që kemi bërë që nga viti 2005

FES China Limited është një anëtar i Grupit Ougan (www.ougangroup.com) dhe një furnizues profesionist i pajisjeve të ndërtimit të fondacionit, veglave, pjesëve dhe aksesorëve.
Historia e FES mund të gjurmohet në vitin 1998 kur z. Robin Mao, themeluesi i FES dhe Ougan Group, filloi karrierën e tij në industrinë e grumbullimit si Drejtor i Shitjeve të platformave të shpimit IMT në tregun kinez. Për tre vjet…

Më shumë rreth FES
 • 2005
  E themeluar në
 • 120+
  Ekipi ynë
 • 1000+
  Rasti inxhinierik

Veçoritë

FES është e përkushtuar të prezantojë makineritë dhe pjesët e grumbullimit me cilësi më të mirë nga Kina, dhe t'u shërbejë klientëve globalë sipas standardeve më të larta industriale.

TONA

PROJEKTET

Furnizuesi kryesor i Kinës i pajisjeve të ndryshme të grumbullimit
 • Jobsite 1
 • Jobsite 1
 • Jobsite 1
 • Jobsite 1
 • Jobsite 1
 • Jobsite 1
 • Jobsite 1
 • Jobsite 1
 • Jobsite 1
 • Jobsite 1
 • Jobsite 1

Na kontaktoni

Lini Mesazhin Tuaj

Lini Mesazhin Tuaj